ČISTA FASADA

Varovanje podatkov

ČISTA FASADA, čiščenje fasad, Dalibor Sedmak s.p. varuje vaše podatke.

 

Osebni podatki

Vaše osebne podatke potrebujemo, da vam lahko odgovorimo na vaše povpraševanje (ko izpolnite kontaktni obrazec), vam pošiljamo elektronsko pošto in da vam zagotovimo najboljšo možno izkušnjo na naši spletni strani ter drugih digitalnih kanalih, ki jih uporabljamo.

Vaše osebne podatke bomo uporabili izključno za potrebe obveščanja (npr. pošiljanje informativnega gradiva in ponudb) in izboljšanja komunikacije z vami (pošiljanje elektronskih sporočil).

S privolitvijo v obdelavo osebnih podatkov se strinjate, da lahko pridobljene osebne podatke uporabljamo tudi za namene neposrednega trženja in za namene vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga, obveščanje o ponudbi, novostih in ugodnostih, za pošiljanje e-novic in drugega oglasnega gradiva, obveščanju uporabnikov o storitvah podjetja ČISTA FASADA, čiščenje fasad, Dalibor Sedmak s.p.ter povezanih oseb in za druge oblike uporabe posredovanih podatkov. Zbrani podatki se lahko pri tem posredujejo tretjim osebam, s katerimi ima ČISTA FASADA, čiščenje fasad, Dalibor Sedmak s.p. podpisano pogodbo o obdelavi podatkov.

Uporabnik lahko kadarkoli pisno zahteva, da ČISTA FASADA, čiščenje fasad, Dalibor Sedmak s.p. trajno ali začasno preneha uporabljati osebne podatke. V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik na zahtevo možnost vpogleda in ažuriranja podatkov v bazi podatkov. Z vsemi pridobljenimi osebnimi podatki bo upravljavec spletnega mesta ravnal v skladu z veljavnimi zakoni. Vaši podatki so ustrezno zaščiteni pred izgubo, uničenjem, ponarejanjem, manipuliranjem in neavtoriziranim dostopom ali neavtoriziranim odkritjem s strani tretjih oseb.

 

Pravica do obveščenosti

Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi z našo politiko varovanja osebnih podatkov ali načinom obravnave vaših osebnih podatkov, se lahko brez zadržkov obrnete na nas:

ČISTA FASADA, čiščenje fasad, Dalibor Sedmak s.p., 9246 Razkrižje, Razkrižje 38. E-mail: info@cistafasada.si. Na podlagi vaše zahteve vas bomo, pisno in v skladu z ustreznimi predpisi, obvestili katere osebne podatke smo zbrali.

 

Namen uporabe

Ker želimo zagotoviti odlično personalizirano uporabniško izkušnjo, moramo razumeti potrebe posameznega uporabnika. Razumeti želimo, katere tematike vas zanimajo, katere vsebine prebirate na naših spletnih straneh, katere dogodke obiskujete, kateri komunikacijski kanali so najbolj primerni za komunikacijo z vami ipd.

Soglasje k hrambi, obdelavi in posredovanju osebnih podatkov s sodelovanjem v nagradnih igrah, prenosom datotek s spletnih strani ČISTA FASADA, čiščenje fasad, Dalibor Sedmak s.p., oddajo svojih podatkov preko spletnih obrazec ali naročilu na e-novice, uporabnik dovoljuje podjetju ČISTA FASADA, čiščenje fasad, Dalibor Sedmak s.p., obdelovanje in hranjenje posredovanih osebnih podatkov, skladno z veljavnimi zakoni. S podanim soglasjem uporabnik dovoljuje podjetju ČISTA FASADA, čiščenje fasad, Dalibor Sedmak s.p., da kot upravljavec zbirke osebnih podatkov obdeluje zbrane osebne podatke za namene vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga, obveščanje o ponudbi, novostih in ugodnostih, za pošiljanje e-novic in drugega oglasnega gradiva, obveščanju uporabnikov o storitvah podjetja ČISTA FASADA, čiščenje fasad, Dalibor Sedmak s.p., ter povezanih oseb in za druge oblike uporabe posredovanih podatkov.

Navedene podatke lahko podjetje ČISTA FASADA, čiščenje fasad, Dalibor Sedmak s.p., obdeluje za lastne potrebe do preklica privolitve z zahtevo za odstranitev osebnih podatkov iz baze, sicer pa le toliko časa, kolikor je nujno potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili podatki zbrani, tj. 10 let za registrirane uporabnike, 5 let za vse ostale uporabnike ter do odjave naročnika na e-novice, oziroma dokler upravljavec ne preneha s svojo dejavnostjo na trgu. V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik na zahtevo možnost vpogleda in ažuriranja podatkov v bazi podatkov.

 

Varovanje vaše zasebnosti

ČISTA FASADA, čiščenje fasad, Dalibor Sedmak s.p. zagotavlja vse potrebne tehnološke in organizacijske rešitve za popolno varnost vaših podatkov. Prenos občutljivih osebnih in transakcijskih podatkov na spletni strani se izvaja v varnem načinu s pomočjo protokola SSL (Secure Sockets Layer). 

Tole spletno mesto uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov. Preberi več o piškotkih